Former på flirtkulor

Flirtkulor med olika former och storlekar

Flirtkulor finns i olika storlekar. Från de allra minsta som bara är några få millimeter i diameter till de allra största som är många centimeter i diameter. Däremellan finns en rad olika storlekar. Att köpa flirtkulor i lite olika storlekar brukar vara roligt och öka chanserna att man kan skapa det man har tänkt sig. Att jobba med olika storlekar på kulorna ökar kreativiteten och gör att man kan pyssla länge utan att tröttna.

Det finns även flirtkulor som inte är helt runda utan lite ovala. Dessa är lite ovanligare. De allra vanligaste är de helt runda flirtkulorna. Men ovala flirtkulor kan vara roligt som variationer och för öka möjligheterna till att skapa olika kreativa pyssel. En annan form som kanske inte alltid kallas för flirtkulor är de som är formade som en liten bjällra eller klocka. Dessa är ganska ovanliga men är roliga som variation och passar bra vid jul – lämpligtvis kan man då måla dem röda. Passar utmärkt i julgranen och ger ett mysigt och fint intryck.

Former flirtkulor

Olika sorters flirtkulor

Flirtkulor finns med eller utan hål i. De som har hål brukar oftast ha ett litet hål längst upp som genomborrar hela kulan från toppen till botten. Hålet går att använda för att stoppa in en liten tråd så att man kan fästa kulan med tråden i till exempel en gran eller hänga upp den någon annanstans. Det går även att använda hålet i kulan för att stoppa in en blompinne eller liknande och på det sättet sätta samman flera flirtkulor. Pinnen kan också utgöra en hals eller liknande på en gubbe som man skapat med hjälp av flirtkulor.

Flirtkulor med olika färger

Flirtkulor kan levereras i olika färger. De allra vanligaste är vita eller ljusgrå och dessa kan du själv färglägga som du vill. Då använder du lämpligtvis tuschpennor. Du kan färglägga varje i en enda färg eller kombinera flera olika färger. Men flirtkulor kan som sagt även levereras i olika färger, till exempel röda, gröna, rosa – ja egentligen alla möjliga färger. Med hjälp av flirtkulor som är färgade redan i förväg kan du fokusera på övriga delar av pysslet än just färgläggande. Du får också en mycket jämnt och fint färgad kula vilket ger ett snyggt intryck.

Comments are closed.