Julpyssla med flirtkulor

Om att julpyssla med flirtkulor

Att pyssla med flirtkulor vid jul är kul och passar för de flesta åldrar. Det finns en mängd olika pyssel som man kan göra med flirtkulor och som passar bra just vid högtiden jul. Att pyssla är ett trevligt sätt att umgås eller familjen eller tillsammans med sina vänner. Bara fantasin sätter gränser för vilka olika typer av pyssel som man kan göra med flirtkulor vid jul.

Exempel på pyssel

Ett exempel på pyssel att göra med flirtkulor vid jul är små jultomtar. Dessa kan man göra genom att lämpligtvis limma ihop flera (minst två) röda flirtkulor på varandra och fästa lite bomull som skägg. Luvan kan man göra med hjälp av en liten tygbit och ögonen kan man rita eller limma fast.

Ett annat roligt pyssel att göra med flirtkulor vid jul är snögubbar. Då passar det bäst med vita flirtkulor. Ta tre stycken i olika storlekar, från mindre till mellan till störst och fäst dem på varandra med den största längst ned. Ögon, nästa och mun kan du måla ditt och likaså rockknapparna på snögubbens kropp.

Julpyssla med flirtkulor

Ett tredje exempel på ett trevligt julpyssel med flirtkulor är att göra änglar. Då kan man låta huvudet på ängeln utgöras av en flirtkula och själva kroppen på ängeln kan man skapa genom att göra en liten strut av papper. Detta målas sedan i lämpliga färger. Håret på ängeln kan man köpa i en välsorterad hobbybutik. Det finns blont hår som är krulligt och riktigt änglalikt som passar perfekt för den här typen av pyssel.

Ett fjärde exempel på ett roligt att pyssel att göra vid jul med hjälp av flirtkulor är en krans. Denna kan du skapa ungefär som vanligt med någon form av grön växt som passar vid jul. Flirtkulorna fäster du sedan i kransen och de ser då ut som julgranskulor.

Ett femte förslag på pyssel är att skapa julgransprydnader. Man kan till exempel måla flirtkulorna i olika färger som passar vid jul och fästa ett rött band i varje kula. Sen går de alldeles utmärkt att hänga upp i granen. Ett enkelt sätt att göra trevliga julgransprydnader.

Att pyssla tillsammans vid jul är ett trevligt sätt att skapa julstämning. Sätt på julmusik och ställ fram lite julgodis och samla familj eller vänner. Plocka fram era flirtkulor och annat pyssel och sätt igång! Garanterat trevligt för alla som deltar.

Comments are closed.